torstai 23. huhtikuuta 2015

Takatalvi

Niin se vaan tuli, tuo joka keväinen ilmiö jonka haluaa aina unohtaa, takatalvi nimittäin. Lunta ja räntää vaakaan, vistoon ja joka suunnalta. Suunnittelin eilen, että tämä päivä olisi vietetty pihahommissa, haravoiden ja kukkapenkkejä rapsutellen, mutta ei vielä tarvinnut. Säätä uhmaten silti sauvakävelylle. Herätti ainakin tuo pirtsakka keli.

Lenkin jälkeen välipalaa, luonnonjugurttia, marjoja ja luomumysliä.

Mirri istuu päivittäin keittiöntasolla ja tuijottaa ulos, tarkkailee pikkulintuja, vahtii yrttejä, milloin mitäkin. Tänään tiukkaan tuijotukseen ja murinaan löytyi tuttu syy, Napo tai Rapo, nimi ei ole vielä naapurin kollille varmistunut. Siellä hää taas pihalla jolkotteli ja kun huomasi Mirrin ikkunalla niin hyppäsi toiselle puolelle. On ne aikamoinen pariskunta. Ja herrahan teki taas myös tupatarkastuksen ja poistui vähin äänin takaisin ulos. Koitin houkutella Mirriäkin pihalle, mutta ei suostunut hetkeen liikahtamaankaan. :)

Iltaruualla pitkästä aikaa perus arkiruokaa, jauhelihasoppaa.

Treenihaasteessa menossa kahdeksas päivä ja olisi ollut taasen lepoa, mutta en pitänyt vaan siirryin suoraan päivään numero yhdeksän. Vielä jaksaa hymyssä suin. Kotitreenin jälkeen saunan lämpöön rentoutumaan ja unten maille.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti