keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Tuplaylläri

Vaihteleva keväinen sää on ollut valloillaan tänään, aurinkoa, sadetta, räntää ja  kovaa tuulta vuoronperään. Haastetreenit meni tänään mallikkaasti ja muutama uusi sarja lisukkeena mukaan. Sain tänään yllärivieraan kun äiti tupsahti useaksi tunniksi kylään.

Päiväposti toi mukanaan ensimmäisen matkayllärin kun kaikki Voicella on lentokone skabassa voittaneet saivat Relan maitohappobakteereita, näin voidaan relata ja nauttia lomasta. :) Tosi kivalta tuntuu tälläiset pikku jutut mitä kisakonserni on meitä varten tehnyt. Superia! :)

Tonnikalasalaattia lounaaksi.

Iltapäivällä naapurin kolli hyppäsi keittiön ikkunalaudalle kurkkimaan ilmeisesti näkyisikö meidän Mirriä missään.. Aukaisin takapihan oven ja siinä samassa herra olikin jo sisällä. Hää on kyllä niin ihana, kovasti haluaisi tehdä tuttavuutta, mutta meidän neiti ei vaan lämpene, sellaista sähinää ja sihinää on ilmassa, että heikompaa hirvittää.

Naapurin kissa tuli taas visiitille.
Tiukkaa tuijotusta tunkeutujalle.
Postin tuoma ylläri. Ihanaa. :)
Iltapäivä muodin parissa.

Illalla Katajan peli ja kolmas kohtaaminen Lahden Namikan kanssa. Voitimme selkein luvuin ja otteluvoitot Katajalle 2-1, paras viidestä jatkaa eteenpäin joten taisto jatkuu jälleen lauantaina Lahdessa.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti