maanantai 13. huhtikuuta 2015

Onni suosii voittajaa...

Tästä piti tulla ihan tavallinen maanantai... Mutta kuinkas sitten kävikään.

Sovittiin aamulla serkkuni Anun kanssa, että nähtäisiin Marikan luona puolilta päivin, vaihdetaan kuulumisia ja juodaan kahvit ja teet. Rauhaisa aamupalatuokio kotona katkesi puhelinsoittoon. Soitto tuli radio Voicelta. Osallistuin jo aiemmin alkukeväästä Voicella on lentokone kisaan, mutta silloin ei lykästänyt. Tänään tuli ilmoitus kisan finaalista, johon pääsee kaksi osallistujaa. He mittelöivät tietokilpailussa ja parempi palkitaan, arvata ehkä saattaa, että minä olisin se toinen... Voi sitä sydämentykytyksen määrää ja sisäisiä onnenkiljahduksia... Koita siinä sitten pysyä nahoissasi viiteen asti...

Aamu käyntiin puurolla ja ripauksella Berryfectin marjajauhetta. 
Valmistautumista päivän koitokseen, voitto tähtäimessä tottakai...
Pyörä alle ja sukuloimaan.
Iltapäivän herkut.
Suorassa lähetyksessä ollaan, vakavana eikä yhtään perhosta vatsassa...

Päivällä lueskelin hieman Turkki, Alanya ja muuta kisatietoutta. Hieman jälkeen viiden puhelin Voicelta pirahtaa jälleen ja suorassa lähetyksessä ollaan. Kisan säännöt selvillä aloitetaan matsi rovaniemeläistä vastaan. Ensimmäiseen kysymykseen hän pääsee vastaamaan nopeampana ensin, mutta vastaa väärin ja vastausvuoro siirtyy mulle. Vastaan munkilla oikein, ei nimittäin ollut mitään hajua oikeasta vastauksesta. Seuraaviin kahteen kysymykseen minä vastaan nopeampana ensin ja oikein! Peli on 3-0 mulle ja meitsi voittaa Turkin matkan Alanyaan, lähtö kahden ja puolen viikon päästä!! No terve! :) Kiljuntaa ja kattoon hyppimistä seurasi seuraavat puoli tuntia!

Huikeinta tässä jutussa on se, että kaverini Noora voitti samaisen matkan kisan ensimmäisenä päivänä ja me lähdetään tälle matkalle kahdestaan, tai no 30 muun onnekkaan kanssa!!

Ei ihan tavallinen maanantai, onnea oli aikalailla rutkasti enemmän matkassa... En voi uskoa vieläkään :) Illalla sauvakävelylenkillä oli totisesti virtaa ja vauhtia!

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti