maanantai 6. huhtikuuta 2015

Aurinko Armas

Mikä sää!! Tarkoitus oli lähteä poikien mukaan tänäänkin Kolille, mutta hivenen kipeältä tuntui aamulla olotila ja päätin jäädä kotiin. Huono vaihtoehto ei ollut tämäkään. Lämmin auringonpaiste ja loisto kirjan luku etukuistilla paransi oloa kummasti. Oli niin lämmintä, että ensimmäistä kertaa tuli ihan kuuma pelkästä istuskelusta. Tästä tulee kyllä nyt tapa, että aamu aloitetaan auringosta nauttien etupihalla, jos siihen vain on sään salliessa mahdollisuus.

Peukut ihanalle auringolle ja kuningasidealle raahata tuoli ja kirja etukuistille!
Mirri on aina sylissä jos siinä on ensin jotain muuta, läppäri, kirja... Mikä vain mikä ärsyttää ja on hänen rapsutuksen  tiellä..
Jos minä odotan lämpimän kevään jatkuvan ja helteisen kesän tulevan niin on tässä osoitteessa toinenkin auringonpalvoja. Ja menee ehkä jopa minunkin ohitseni... Mirri! 


Puolilta päivin tädin ja serkun kanssa pitkälle kävelylenkille, Jokiasemalle kaakaolle ja vielä meille jälkkärille. Vaikka lenkki kestikin pari tuntia, tuli sen verran herkuteltua, että taisi kuntoilu mennä miinuksen puolelle... Onneksi kaikki herkut on nyt syöty ja voi aloittaa kuntokuurin... Kuinkahan mones kerta tämäkin aloitus jo lieneekään. Seuraavaa repsahdusta odotellessa... Aina löytyy joku hyvä syy herkutteluun näköjään. :)

Ihanan lämmin pääsiäinen sai joen sulaksi.
Toinen terdevisiitti Jokiasemalla. Tällä kertaa kaakaolla.

Nyt kun arki koittaa ja  pitkät pyhät jää taakse, muuttuu ruuat terveelliseempään suuntaan ja jälkkärit jää pois, ainakin liiat sokerit.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti