keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Missä lomafiilis...

Hiukset on kasvaneet hurjasti sitten viime kampaajakäynnin vaikka siitä on aikaa vain noin kuukausi. Ja matkalle ei nyt vain voi lähteä tuolla juurikasvulla. Onneksi sain eilen peruutusajan Team:lle. Siellä sattui vielä olemaan koulutuspäivä ja ihana Mikko opastamassa. Kovasti yritti mullekin laitatuttaa uutta kevään raitaa, pinkkiä ja petroolia, en kuitenkaan lämmenny. Hieno oli staili, siinä kuvassa, ei mulla. :) Siispä suht perusmeiningillä mentiin, tyveen väriä ja ohutta raitaa tällä kertaa latvaan vaalennuksen kautta. Kyllä taas kelpaa! Kiitos Ihanat Minna ja Mikko.


Kävin Neean iltapäivällä koulusta ja suunnattiin yllätys yllätys kaupungille, siellä ei oo vielä pörräiltykään tällä viikolla kun vain joka ikinen päivä... Houkutukseen salaatille niin jaksaa kierrellä.

Lohisalaatti kevyellä tomaattikastikkeella tällä kertaa.

Katajan taisto mitalipeleistä jatkui tänään Kauhajokea vastaan. Tiukka peli alusta loppuun ja useasti oltiin johdossakin, mutta valitettavasti ei loppusummerin soidessa. Katkera tappio siis. Seuraava peli Kauhajoella ei tule olemaan helppo, siellä kotiyleisö varmasti janoaa voittoa. Onneksi täältä lähtee bussillinen faneja kannustamaan ja luomaan voittohurmosta omiin joukkoihin.


Lomamatkaan enää pari päivää, matkalaukku pitäisi olla huomenna pakattuna ja perjantaina lähtö kohti Hesaa. Mutta missä on lomafiilis... Hävint, kadonnu jonnekin piiloon... Ei löytynyt tänäänkään vaikka pesin, kivasti näin viime tipassa, hurjan määrän vaatteita matkaa varten. Jospa se sieltä huomenna putkahtaisi esille.. Sitä odotellessa, kauniita unia..

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti