sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Vaalipäivän vikat laskut

Treenihaasteen neljäs päivä ja pitäisi olla lepopäivä, mutta ei mulla. Minä jätän ne väliin ja teen reissuun asti joka päivä ohjelmat. Tuntuu hienolta kun kroppa on jo tottunut uusiin liikkeisiin eikä enää ole aamulla jäykkyyttä havaittavissa.

Mirri kannustaa ja pyörii ympärillä ihmettelemässä.

Iltapäivällä suuntasimme parilla autolla Kolille rinteisiin kuokkimaan. Kolin kausi päättyi virallisesti jo viime viikonloppuna, mutta tänään oli henkilökunnan päätösbileet ja viimeiset laskut ja päätimme ottaa jälleen kerran osaa. Hieman tahmeaa oli meno kun lumi oli niin paksua massaa, mutta kaikilla oli hauskaa eikä kansallispuiston maisemat petä koskaan vaikka olisi kuinka harmaa sää. Vesku oli satsannut viimeiseen päivään ja tehnyt kivan rinnesuunnistuskisankin. :)

Kukkulankuninkaat.
Meikän kanttaukset ja kurvit.
Ryynärii, bratwurstii, hookoon plöötä ja mitä näitä nyt oli.
Kuuma kaakao ja pinaattivoikkuleivät oli minun eväät. Nam.

Vietiin mäkipäivän päätteeksi Romon Ruhtinas kotiin ja päästiin pitkästä aikaa ihastelemaan ja nuuskuttelemaan myös heidän heppojaan. Voi ihanuudet!


Illalla ei jaksanut enää ruokapuuhia vaan nepalilaista haettiin taas kotiin, tämä alkaa olla jo paha tapa. Äänestämässäkin käytiin ja ilta jännätään meneekö oma ehdokas läpi.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti