perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kaupungilla aika rientää...

Päivä meni kaupungilla pörräillen. Ensin Jonnan kanssa lounaalle, vihdoinkin! Tutustuttiin ampumahiihtokisoissa ja siitä asti ollaan lähes joka viikko suunniteltu lounastreffejä, tänään aikataulut kohtasivat. Ruokapaikaksi valikoitui kiinalainen ravintola Nana. Olipas kiva vaihtaa arki- ja lomakuulumisia. Jonna tuli hiljattain Italian tourneelta ja minun Turkin matkaan on tasan viikko. Ihanaa saada elämään uusia tuttavuuksia tuomaan iloa ja eloa! :)


Lounaan jälkeen Piian luo kynsihuoltoon Hyvänolon Keskukseen. Piia on kyllä ehdottomasti Joensuun paras kynsientekijä. Eikä aika käy koskaan pitkäksi, aina löytyy jotain tarinoitavaa. Ollaan tunnettu jo vuosia joten juttua toki löytyy yhteisen historiankin vuoksi. Pari tuntinen meni nopsaan ja taas on upeat kynnet.


Kynnet kunnossa voikin jatkaa shoppailemaan. Suuntasin Sadun luokse Vertsuun jos löytyisi jotain kesäistä matkalle. Muutama vaate kyllä mukaan lähtikin, mutta missä kesän värit.. 

Ainut väripilkku tällä shoppailukierroksella oli uusi pinkki varvaslakka.

Mukava päivä hurahti kuin siivillä. Mihin ihmeeseen tää aika oikeen kuluu? Onneksi en ole töissä nyt vuoteen eihän tää aika riittäs muuten millään. :)

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti