lauantai 18. huhtikuuta 2015

Vanhakin nyt nuortuu...

Haasteen kolmas päivä ja edelleen on kivaa tehdä sarjat! Tänään urkkailtiin heti aamusta ja pitkästä aikaa aamupäiväsauna, luksusta. On se vaan eri juttu käydä valoisaan aikaan saunassa kun yleensä saunotaan illalla ja pimeällä, toki kesäisin on toisin, mutta näin yleensä Suomessa kun ollaan pimeyden keskellä. Mulla on kyllä aina mahtava tuuri kun innostun tekemään täpöllä jotain urkkailua niin silloin tuppaa juhlia tulemaan alvariinsa. Iltapäivällä juhlistettiin nimittäin 90-vuotiasta ukkia suvun kesken leppoisasti ruokaillen. Parasta antia oli ehdottomasti ukin puhe jossa hän sanoi olevansa 70-vuotias, niin siinä vaan lähti kertaheitolla parikymmentä vuotta vex... :) Mutta eikös ne naisetkin ole aina vaan 25-vuotiaita... :)

90-vuotta, siinä on kunnioitettavaa tavoitetta meille kaikille!
Kukkia pöydät täynnä.
Uusi linnunpönttö sai ensimmäiset asukkinsa...

Synttäreistä suoraan juhlatamineet päällä kannustamaan Katajaa ensimmäisiin playoffs peleihin, harvoin sitä tulee korkkaireissa oltua kisakatsomossa. Juhlafiilis säilyi loppuun saakka Katajan voittaessa selkein luvuin. Urakka jatkuu maanantaina Lahdessa, joskohan sitä lähtisi seuraavaksi sitten sinne...

Tästä se lähtee kauden huipennus käyntiin.
Kisakissat.

Kuulin tänään hallilla, että kaverini Mikko lukee blogiani aina iltasaduksi ennen kun käy nukkumaan.. Kuinka herttaista. Kauniita Unia Mikko! :)

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti