keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kukkia ja koripalloa

Lunta ei ehkä enää tuu, joten uskalsin vihdoin ostaa parit narsissit pääsiäisen kunniaksi etukuistille. Vanhat talviset kanervat sai samalla lähteä kohti kompostia. Hyvästi talvi, tervetuloa kevät, myös kuistille.

Täällä Joenkaupungissa on parin viimeisen viikon aikana liikkunut kummaa porukkaa jotka ovat varastelleet kuisteilta ja pihoilta maitotonkkia ja muita koriste-esineitä. Katsotaan saako nämä olla paikoillaan vai valuuko varasteluaalto myös meidän asuinalueelle... Outoa touhua joka tapauksessa! En vain voi ymmärtää miksi toisen oma kiinnostaa. Tästä aiheesta on ollut paljon kirjoituksia eri medioissa ja ymmärrän ärsytyksen erittäin hyvin, osalla on ollut vanhoja tavaroita jotka ovat kulkeneet suvussa tovin ja vaikka rahallista arvoa ei juuri olisikaan niin tunnearvoa ei voi mitata millään.



Illalla ohjelmassa oli Katajan korispeli ja kavereiden moikkaaminen.

Kun tänään lähes koko päivä lorvailtiin, taas, ilmeisesti eilisen muuton jälkimainingeissa ei vain ollut virtaa, niin huomenna onkin sitten edessä pääsiäissiivoilut, -leipomiset jne... Kostautuu siis... Milloinkahan sitä aikuinen ihminen oppisi... Never näköjään.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti